STREVEN NAAR EEN GEZOND LEVEN

Gezond leven

Het is vaak zo dat mensen pas kiezen voor een gezond leven op het moment dat een ziekte zich openbaart. Waarom zou je niet eerder je manier van leven gaan richten op gezondheid? Immers Niet Voor Niets luidt een Gezegde/Wijsheid:“Voorkomen Is Beter Dan Genezen”

Iedereen vindt een gezonde leefstijl belangrijk. Voor elk van ons komt het besef van gezond leven op een eigen moment. Een gezonde leefstijl heeft vele voordelen. Door gezond te leven verklein je de kans op ziekte. Wat is eigenlijk een gezonde leefstijl? Hoe zorg je voor een gezonde leefstijl? Een gezond leven is gebaseerd op vier pilaren: Bewegen, Gezond eten, Ontspanning en Rust.

Salutem IQ Bewegen

Vier pilaren van gezond leven

Deze vier pilaren bestaan uit “gezonde’ gewoontes om te zorgen dat jouw lichaam in balans blijft. Geef jezelf de aandacht en stel jezelf de volgende vragen:

Een gezond leven begint bij jezelf. Met een gezond leven voel je jezelf fit en zit je lekker in je vel.

MOGELIJKHEDEN GEZOND LEVEN

Selecteer een van de onderstaande onderwerpen voor meer informatie over gezond leven.

Voeding

Gezonde voeding is één van pijlers van een goede gezondheid. Andere pijlers zijn geschikte supplementen en regelmatige beweging.

Beweging

Beweging is (zoals de meeste mensen wel weten) heel goed voor lichaam en geest.

Metabolic balance

Metabolic Balance is een leefstijlplan gericht op het herstellen van de stofwisseling.

Ontspanning

Ontspanning is noodzakelijk. Aan het einde van de dag moet je weer tot rust komen om later op de avond de slaap kunnen vatten.

Immuunsysteem

We weten inmiddels dat ons immuunsysteem voor een groot deel gevormd wordt in de darmen.

Cora Salutem IQ

Mijn eigen zoektocht

Mijn eigen zoektocht naar gezondheid (of hoe blijf ik gezond) is vooral: hoe voorkom ik in de toekomst ziekte door het uit balans raken van lichaam en geest? Welke vitaminen en mineralen zijn er nodig om eigenlijk op cel niveau die balans te houden?

De balans behouden of weer vinden door middel van Orthomoleculaire geneeskunde is vrij vertaald: de juiste, recht of gezonde moleculen geneeskunde.

CONTACT

E-mail: info@salutemiq.nl
 
Telefoon: 06 12895178

NEEM CONTACT OP