Orthomoleculair therapeut in Alblasserdam-Cora Boutsma

Orthomoleculair therapeut in Alblasserdam

Ik ben Cora Boutsma, woon al mijn hele leven in Alblasserdam. Na ruim 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik de omslag gemaakt om orthomoleculair therapeut te worden. De studie begon in september 2016 met medische basiskennis, aansluitend het eerste jaar Orthomoleculaire geneeskunde. 

Anticiperend op de nieuwe eis voor startende therapeuten op orthomoleculair gebied ben ik doorgegaan met het derde jaar Orthomoleculaire geneeskunde, inmiddels ook al gestart met het vierde en afrondende jaar.

WAAROM Orthomoleculaire THERAPIE?

In 2015 is bij mij TBC geconstateerd, als enige van een club van 10 mensen die waren afgereisd naar Zuid-Afrika loop ik de TBC bacterie op en krijg TBC. 

Dan komt bij mij de vraag op: 

Waarom heb ik wel TBC gekregen en al de anderen niet?

Natuurlijk kan je niet alles voorkomen, maar je vatbaarheid heeft te maken met je immuunsysteem. Een immuunsysteem wordt gevormd en opgebouwd je hele leven. Bij die opbouw vormt een belangrijk onderdeel goede voeding. Goede voeding bevat veel van de nodige vitaminen, mineralen en vele andere bouwstoffen. Maar is ook afhankelijk van factoren zoals ontwikkelingen, milieu, zon etc.

Mijn zoektocht naar kennis

Ik ging opzoek naar opleidingen om daar meer over te leren, uiteindelijk stuitte ik op de opleiding van Orthomoleculair therapeut. De opleiding heb ik gevolgd bij Ortho Linea.
Daarmee stopt het niet het orthomoleculaire vakgebied is en blijft in ontwikkeling. Ontwikkeling en veranderende inzichten moet je blijven volgen

En nu januari 2020 is het zover, met mijn kennis wil ik u helpen uw gezondheid te behouden, verbeteren. U bij te staan om eventuele bijwerkingen van medicatie te verlichten.


Heeft u mijn hulp nodig neem contact op via het antwoordformulier.

WAAROM Orthomoleculaire THERAPIE?

In 2015 is bij mij TBC geconstateerd, als enige van een club van 10 mensen die waren afgereisd naar Zuid-Afrika loop ik de TBC bacterie op en krijg TBC. 

Dan komt bij mij de vraag op: 

Waarom heb ik wel TBC gekregen en al de anderen niet?

Natuurlijk kan je niet alles voorkomen, maar je vatbaarheid heeft te maken met je immuunsysteem. Een immuunsysteem wordt gevormd en opgebouwd gedurende je hele leven. Bij die opbouw vormt een belangrijk onderdeel goede voeding. Goede voeding bevat veel van de nodige vitaminen, mineralen en vele andere bouwstoffen. Maar is ook afhankelijk van factoren zoals ontwikkelingen, milieu, zon etc.

Mijn zoektocht naar kennis

Ik ging opzoek naar opleidingen om daar meer over te leren, uiteindelijk stuitte ik op de opleiding van Orthomoleculair therapeut. De opleiding heb ik gevolgd bij Ortho Linea.
Daarmee stopt het niet, het orthomoleculaire vakgebied is en blijft in ontwikkeling. Ontwikkeling en veranderende inzichten moet je blijven volgen

En nu januari 2020 is het zover, met mijn kennis wil ik u helpen uw gezondheid te behouden, verbeteren. U bij te staan om eventuele bijwerkingen van medicatie te verlichten.

Heeft u mijn hulp nodig neem contact op via het antwoordformulier.

CONTACT

E-mail: info@salutemiq.nl
Telefoon: 06 12895178
KVK: 76482391
AGB-code therapeut: 90107977
AGB-code praktijk: 90067040

NEEM CONTACT OP